Sezóna II je tu !!!

25.09.2010 21:40

     Šampaňské z oslav prvních titulů v ČMS ještě ani nebylo dopito, zvratky v alejích ještě nebyly sezobány ptactvem, kapesníčky sestoupivších pořád čekají na přeprání v prádelním koši a Sezóna II je tu !!!

     Od nové sezóny chceme zajistit všem manažerům ještě lepší "služby" a tak jsme náš komisařskostatistický tým zeštíhlili (větší zkušenosti, snažší spojení K vs. S, léty prověřená spolupráce, těžká závislost). Od Sezóny II bude jediným Komisařem ČMS simi8, statistiky budou mít na starost simi8 (ČMP,LP), bajonos a Foxir (ČMSPL). K bajonosovi - v jeho osobě se vrací do týmu člověk, který stál u úplného zrodu národních lig a objevil pro nás třeba FRC, ke kterému se společné modlíme už pěkných pár let.

     Na tomto místě bych rád poděkoval za komisařskou práci Mechovi a statistickou Sadlosovi, Baldovi a etwasovi. Všichni patřili do týmu minulé sezóny. Slovy nelze vyjádřit naši vděčnost za jejich pomoc, která bere hodiny a krom radosti z vykonané práce nedává nic .) Snad nás neodkopnete, až zase přijdeme s prosíkem o pomoc.

     Připomínám již na fóru v topicu Vedení zmíněné.   "S ohledem na krátký časový úsek mezi oficiálním oznámením termínovky a prvními koly českomoravských soutěží, bude na v době před uveřejněním již sjednanými přátelskými utkáními pohlíženo jako na turnajová utkání. Komisař Šimi již má předmětná utkání vesměs podchycena, nemělo by tedy dojít k jakýmkoli problémům. Pravidlo o nahlášení předehrávky je v tomto případě nutno dodržet, to připomínám jen pro pořádek."

     Do nové sezóny přejeme hodně štěstí a mějte na paměti ono Werichovské "Když nejde o život, jde o hovno."

—————

Zpět