Sezóna I za námi, nová sekce "Historie"

18.09.2010 09:36

     Vážení závisláci, těm, kteří dokočili sezónu aniž by poznali hořkost vyloučení ze soutěže ze srdce děkuji, byli, naštěstí, v převaze nad těmi, kteří sezónu nedokončili. Pokud jsem správně počítal, sezónu zárně dokončilo 70 týmů z celkového počtu 120. Někomu se to může zdát málo, ale vzhledem k tomu, že šlo vesměs o premiéry manažerů/týmů v národní soutěži, je to výsledek skvělý a předčil veškerá naše očekávání. "Přeživší" sedmdesátka je příslibem do budoucna a pro nás, kteří na chodu lig pracujeme, hnacím motorem. Jasně jste nám ukázali, že JE pro koho se dřít :) DÍKY !!!

     Na místě je pogratulovat vítězi 1. ligy - týmu FC Jančařík Štěrboholy, týmu FC Domašov k zisku Ligového poháru, a Tatranu Stresovice, jehož hráči včera zvedli nad hlavu poslední trofej letošní sezóny - Českomoravský pohár. GRATULUJEME !!! Tímto jste se stali, minimálně na poli ČMS, nesmrtelnými :)

     Novinkou na konci sezóny je vznik nové sekce "Historie". Zde budou pravidleně archivovány odehrané ligové sezóny (na způsobu archivace "pohárů" se ještě dohodnu se Šimim). V budoucnu, jako prošedivělí dědové, tak budete moci svým vnoučatům a pravnoučatům ukazovat své úspěchy na virtuálním bitevním poli ČMS.

     Děkujem a zachovjete nám svoji přízeň. Za tým ČMS Foxir.

—————

Zpět