Neoficiální pokec s Vedením soutěže (oficiální topic na fóru SP)

Datum: 21.06.2010

Vložil: Jarda Blažek

Titulek: Ligový Pohár

Zdravím chtěl bych se zeptat jak je velká tolerance volnosti termínu předehrávky na ligový pohár? Můj soupeř má docela nabitý program sice bych měl hrát u něj doma ale nedalo mě to abych na něj nekoukl.Aby nedošlo k nějakým zbytečným komplikacím Děkuji moc.

—————

Datum: 21.06.2010

Vložil: Foxir

Titulek: Re: Ligový Pohár

Dotazy prosím směrujte již do topicu Vedení nebo, jak platí konkrétně v tomto případě do topicu Ligového poháru. Toto fórum bylo jako provizorium před zprovozněním topiuců na fóru, díky za pochopení. Jde o to, aby komisaři nemuseli lítat z fóra na web. Díky za pochopení.

—————

Datum: 21.06.2010

Vložil: Jarda Bláža

Titulek: Re: Re: Ligový Pohár

OK omlouvám se

—————

Datum: 21.06.2010

Vložil: Foxir

Titulek: Re: Re: Re: Ligový Pohár

Neomlouvej se, to je v pohodě, to jsi přeci nemohl vědět :)

—————

Datum: 19.06.2010

Vložil: Hadrak

Titulek: pozvánka k utkání

Ahoj, mám dotaz. Poslal jsem pozvánku k utkání dle pravidel min. 7 dní před utkáním. Manažer týmu odmítl pozvánku k sehrání utkání. Na druhý den mi poslal zprávu, že omylem smazal pozvánku, s tím at mu ji pošlu ještě jednou. Ale to už je po 7 denní lhůtě (6 dní před utkáním). Mám mu ji znovu poslat? Myslím, že by to bylo v rozporu s pravidly. Jak tuto situaci budete řešit? Díky

—————

Datum: 20.06.2010

Vložil: Foxir

Titulek: Re: pozvánka k utkání

Již zodpovězeno.

—————

Datum: 19.06.2010

Vložil: maralik

Titulek: ROzdíl

Ahoj mohl by mi někdo říct jaký je rozdíl českomoravským a ligovým pohárem? Protože v ligovém poháru začínám venku s Plays XXX a v českomoravském jsou další 3týmy bez určení kde a kdy se co hraje??? Díky za odpověď.

—————

Datum: 20.06.2010

Vložil: Foxir

Titulek: Re: ROzdíl

Mrkni do pravidel, díky.

—————

Datum: 16.06.2010

Vložil: Classic

Titulek: jak se to řeší ?

Ahoj, zajímalo by mě, jaký bude postup u příspěvku Erik78 na 1. stránce. Má plno na první kolo ligového zápasu a nejbližší volný termín má den předem na 22.00 hod. a tak jsem mu pozvánku poslal na tento termín. Může se to ? Bude akceptováno ? Jedná se skutečně o jeho nejbližší možný termín k termínu dle pravidel.

—————

Datum: 16.06.2010

Vložil: Foxir

Titulek: Re: jak se to řeší ?

Ahoj, je to v jednání - viz má odpověď Erikovi.

—————